Vader van Frans Bauer overleden

Chris Bauer is gisteravond overleden aan een hartstilstand. Hij is 70 jaar geworden.

Op nieuwjaarsdag 2015 werd Chris Bauer in het ziekenhuis in Roosendaal opgenomen voor de behandeling van een longontsteking. Ondanks de zorgelijke medische conditie van Chris, kwam de hartstilstand onverwachts.

Chris Bauer is met recht een Trotse Vader te noemen. Trots op zijn kinderen en door deelname aan de serie “De Bauers” (waarin het leven van zoon Frans gefilmd werd) werd hij zelf ook een bekende Nederlander.

Een woordvoerder van de familie: “De familie Bauer is dankbaar voor de laatste jaren dat zij nog samen mochten zijn. Zij vragen de gelegenheid, om het onverwachtse verlies in gepaste rust te kunnen verwerken.

Redactie (708 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Wat maakt vrouwen aantrekkelijk!?
Loco: educatieve spelletjes voor kinderen van 2-12 jaar.
Share