image

Heel erg snel ben ik niet stil te krijgen, maar een aantal dagen geleden was dat wel het geval. Onze kleine blonde prinses, 8 jaar, had een liedtekst geschreven over verliefdheid. Dit was niet alleen mooi, het was onvoorstelbaar mooi en knap! Als dit is waar ze nu al toe in staat is, wat schrijft ze dan als ze richting de 18 of 20 jaar gaat?

Onze kleine blonde prinses, het meisje dat het de afgelopen maanden en nog steeds zo moeilijk heeft. Epilepsie, migraine, een paar avonden per week met of het een of het ander wakker worden uit je slaap, wat een verdriet om je meisje zo te zien worstelen. Maar dan ineens die tekst, poëzie tot in de fijnste finesses.

Ik vroeg haar of ik de tekst in mijn blog mocht plaatsen. Haar directe antwoord was NEE! en dat heb ik maar te respecteren. Maar geloof me, als Miss Montreal dit zou uitbrengen, zou het een hit zijn geworden!

image

Kijk toch eens aan, ik heb een mooi (overigens gemeend) ezelsbruggetje gevonden. Deze week met onze eigenwijze puberdochter van 12 naar de theatervoorstelling van Miss Montreal geweest. Voorste rij middenvoor.

Fantastische avond gehad en maar weer eens het bewijs dat onze puberdochter echt groot aan het worden is. Ze heeft zitten genieten, filmpjes gemaakt en mij tussendoor op de hoogte gehouden van de tussenstand bij PEC Zwolle. Ze had met haar telefoon een rechtstreekse what’s app verbinding met een klasgenoot die in het stadion zat. Een prachtige winst werd het voor mijn cluppie!

De avond zijn we samen geëindigd op het podium op uitnodiging van Miss Montreal! Nee, niet wij alleen, het was iedereen toegestaan. Maar goed, we zaten tegen het podium aan en stonden er dus als eerste….

Screenshot 2015-03-09 at 07.57.38

Het was een mooie week, waarin ik ook nog eens voorzichtig aan het werk ben gegaan in mijn nieuwe project. Na 4 jaren van doffe ellende heeft mijn werkgever het licht gezien en zijn we samen tot een project gekomen waar ik in mee ga draaien en straks ook nog in een functie die, als het goed is, toekomstbestendig is.

Voor andere persoonlijke blogs van Frank, klik hier >>>>

 

Share