Zondag waren we bij de première van de nieuwste Disney film: Cinderella. Lees hier het premièreverslag >>>>

FROZEN FEVER

Maar niet alleen Cinderella ging in première, ook de nieuwe korte animatiefilm Frozen Fever werd voor het eerst vertoond. Hieronder een bespreking van Frozen Fever die in de Nederlandse bioscopen voorafgaande aan de film Cinderella vertoond wordt:

FROZEN FEVER

Frozen Fever
Hoewel Frozen Fever maar enkele minuten duurt, is het toch een compleet verhaal: prinses Anna is jarig en haar zus Elsa wil haar een perfect verjaardagsfeest geven. De voorbereidingen, waaraan Kristoff ook meehelpt zijn in volle gang en Olaf is er uiteraard ook bij, compleet met sneeuwwolkje boven zijn hoofd.

FROZEN FEVER

Elsa is ziek (verkouden) en wanneer ze niest komen er een soort kleine sneeuwmannetjes vrij.  Steeds meer zelfs, zodat het verjaardagsfeest niet het perfectie partijtje wordt zoals Elsa in gedachten had, maar uiteraard is er een prachtig Happy End.

FROZEN FEVER

Heerlijk om de favorieten uit Frozen weer terug te zien op het grote scherm en hoewel de film maar kort is, is er wel weer een mooi nieuw lied in te horen. Voor de Nederlandstalige trailer van Frozen Fever, klik hier >>>>

Share