Shaun het Schaap – trailer van de film

Screenshot 2015-03-22 at 07.43.00Vandaag gaat de eerste echte film van Shaun het Schaap in première in Amsterdam. Uiteraard zijn we erbij en zal er een verslag volgen. Hier alvast wat algemene informatie en de trailer:

Shaun het Schaap, Aardmans meest populaire personage, maakte zijn opwachting in de Oscarwinnende Wallace & Gromit-film ‘A Close Shave’ (1995). Zijn optreden was zo succesvol dat een eigen televisieserie volgde, in 2007. Uitgezonden in meer dan 180 landen vergaarde het intelligente en rebelse schaapje al miljoenen fans en een speelfilm kon dan ook niet uitblijven.

De film plaatst Shaun en zijn kudde in een nieuwe omgeving. Hun kattenkwaad zorgt er dit keer voor dat de boer wordt weggevoerd van de boerderij. Ze moeten samen de grote stad trotseren om hem te redden. Het begin van een episch avontuur voor het grote scherm.

Redactie (708 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Frozen Fever [recensie]
Op "huisbezoek" bij Utopia [persoonlijke blog]
Share