Screenshot 2015-04-13 at 09.15.48Geen klus is te groot en geen pup is te klein! Word lid van de PAW Patrol voor spannende avonturen op hun allereerste DVD.

PAW Patrol is een populaire kinderserie die geschikt isvoor zowel jongens als meisjes vanaf een jaar of drie en dagelijks te zien is op Nickelodeon en Nick Jr. Paw Patrol, gaat over zes heldhaftige pups: Chase, Marshall, Rocky, Puin, Zuma en Skye – die worden geleid door de 10-jarige Ryder. Samen werken ze hard om de inwoners van Adventure Bay te beschermen. De kinderserie draait om teamwork, vriendschap, heldendaden, educatie en is voorzien van veel humor.
paw-patrol-trotse-vaders

Recensie van de DVD
En nu is er dan de allereerste DVD van deze populaire serie. Hoewel mijn kinderen (8+) niet tot de primaire doelgroep behoren, heb ik toch deze DVD voor hen opgezet. Screenshot 2015-04-13 at 09.14.32En alle drie hebben ze enorm genoten en het was zeker geen straf om mee te kijken!

De afleveringen (er staan er 8 op deze DVD) draaien allemaal om een ‘probleem’ wat opgelost moet worden door Ryder en de pups, waarvan de brandweerpup en de politiepup de leiding hebben. Screenshot 2015-04-13 at 09.15.19

Wat een leuke afleveringen zeg, zeker voor peuters en kleuters! De avonturen zijn niet te spannend en de oplossing wordt zo gebracht dat je kind zelf ook mee kan denken.

Er gaat regelmatig iets mis, wat niet erg is, maar juist grappig en uiteraard loopt het allemaal goed af! Screenshot 2015-04-13 at 09.15.36

Onze favoriet van deze DVD is “Pups redden Alex”, waarin een poesje een ‘piep-muis’ van een kip afpakt en bovenop een silo belandt. Daar moet het katje natuurlijk van gered worden, maar in eerste instantie mislukken de acties omdat het poesje te angstig is. Gelukkig loopt ook dit avontuur weer goed af.

Wat ik erg prettig vind aan deze DVD is dat de beelden niet te snel en te flitsend zijn. Voor jonge kinderen is het goed te volgen allemaal. Ook de Nederlands gesproken teksten zijn heel duidelijk. Ze worden redelijk langzaam uitgesproken waardoor het hele verhaal perfect te volgen is, ook bijvoorbeeld voor kindjes die de Nederlandse taal nog niet goed beheersen. Prima DVD om vaak naar te kijken!

Deze DVD is nog niet bij Bol te bestellen, wel een andere van PAW Patrol:
Bekijk op bol.comDVD, 89 minuten, 8 afleveringen
Bestel deze DVD hier >>>>

 

Screenshot 2015-03-10 at 20.00.10Spin Master heeft onlangs een speelgoedlijn geïntroduceerd waarmee je kind(eren) zelf met de pups kunnen spelen, klik hier voor een recensie van het speelgoed >>>> 

Share