Don’t try this at home: de slechtste wachtwoorden op een rij

Zoals ieder jaar, publiceert SplashData een lijst met de meest gebruikte wachtwoorden van het jaar ervoor. Voor 2014 was dat onderstaande lijst, waarmee deze 25 wachtwoorden meteen tot de slechtste wachtwoorden die je kunt kiezen, behoren:

Screenshot 2015-10-02 at 13.01.28

Er is al eerder over geschreven, maar mensen blijven hardnekkig wachtwoorden als ‘123456’ en ‘wachtwoord’ gebruiken. Een hacker wordt het daarmee wel er eenvoudig gemaakt! Hoe het dan wel moet, lees je hier >>>>

Nieuwsgierig naar andere lijsten en naar de top 25 van slechte wachtwoorden volgens hackers? Klik dan hier >>>>

 

Karina (553 Posts)

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.


Zwaargewicht..... [persoonlijke blog]
DinoAdventures en andere avonturen in Dierenpark Amersfoort [verslag]
Share