STAR WARS: The Force Awakens – trailer

star-wars-the-force-awakens-trotse-vaders-1Vanaf 16 december 2015 is het zover: de nieuwe STAR WARS film is dan te zien in de Nederlandse bioscopen. Met “oude bekenden”, zoals Harrison Ford en nieuwe gezichten, met oude thema’s en nieuwe technieken belooft het een indrukwekkende film te worden, zowel voor trouwe fans als voor mensen die voor het eerst kennismaken met de wereld zoals die bedacht is door van George Lucas: een ‘Galaxy far far away’.

Hieronder de trailer van Star Wars: The Force Awakens, om alvast in de stemming te komen:

In Star Wars: The Force Awakens spelen Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Peter Mayhew en Max Von Sydow. Kathleen Kennedy, J.J. Abrams en Bryan Burk produceren de film met Tommy Harper en Jason McGatlin als uitvoerend producent. Het scenario is geschreven door J.J. Abrams & Lawrence Kasdan en Michael Arndt.

star-wars-the-force-awakens-trotse-vaders-3

Redactie (708 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Nitro Grinders: coole stunts creëren met behulp van je vingertoppen - recensie
“Met LEGO kun je alles maken……”
Share