lego-chima-recensie-copyright-trotse-vaders-2De DVD van LEGO: Legends of Chima – Seizoen 2 is het vervolg op het spannende fantasie avontuur dat zich afspeelt in een land dat bewoond wordt door verschillende magische diersoorten.

In seizoen 1 zagen we hoe Laval en zijn vrienden probeerden het krachtige element CHI te pakken te krijgen om het Koninkrijk Chima van de ondergang redden.

In seizoen 2 moeten de stammen zich verenigen tijdens een spannende reddingsmissie. Kinderen kunnen genieten van 21 afleveringen vol magie in de wereld van LEGO.

Recensie
LEGO Chima seizoen 1 is hier al ontzettend vaak  bekeken door mijn zoon. Hij is een echte LEGO fan en ook rijden hier al wat Lego Chima wagens door het huis. Bijna een jaar geleden mochten we naar LEGO World in de Jaarbeurs en ook daar was hij niet bij de afdeling van LEGO Chima weg te slaan.

Screenshot 2015-09-05 at 21.55.13

Dus toen wij LEGO Chima seizoen 2 kregen om te kijken zat hij zo snel mogelijk in de dvd speler. Die moest gezien worden!

Screenshot 2015-09-05 at 21.54.43 Screenshot 2015-09-05 at 21.55.44

Als ik de achterkant lees van de dvd klinkt het stiekem toch wel erg spannend en misschien te eng voor iemand van net 6 jaar. Uiteindelijk valt dit enorm mee. Ik vind het verhaal maar ingewikkeld over ‘chi’s’ en dergelijke, maar de zoon van mijn vriendin kan prima uitleggen wat ze allemaal bedoelen en hoe het verhaal in elkaar steekt!

lego-chima-recensie-copyright-trotse-vaders-1

Ik verbaas mij keer op keer hoe ze dit tegenwoordig toch kunnen maken. Het lijkt levensecht en toch overduidelijk ‘nep’ omdat het LEGO poppetjes zijn in een LEGO wereld.

Screenshot 2015-09-05 at 21.54.18

Tijn is enthousiast en kijkt het liefst de komende tijd deze dvd elke dag. Tot dat er weer iets nieuws & cools is dat zijn aandacht afleidt. Maar voor nu is het stoer om op school tegen je vriendjes te vertellen dat hij Lego Chima deel 2 heeft. Ben benieuwd wanneer het eerste vriendje komt spelen om hem hier te kijken!

LEGO: Legends of Chima – Seizoen 2
Bekijk op bol.com4 DVD’s, 21 afleveringen van 20 minuten
Bestel deze DVD box hier >>>>

legends-chima-lego-1-201x300

 

Ook de DVD box van het eerste seizoen is op TrotseVaders.nl gerecenseerd, klik hier voor de recensie >>>>

 

LEGO: Legends of Chima – Seizoen 1
4 DVD’s, 20 afleveringen van 20 minuten
Bestel deze DVD box hier >>>>

Share