hubelinoBouw je eigen knikkerbaan met het kleine broertje van de 200-delige set; deze 45-delige set. De Hubelino Mini is uitstekend voor de beginnende bouwer en met alle onderdelen kan je eindeloos combineren en zo je eigen toffe knikkerbaan maken.

Recensie:
Wat een super leuk speelgoed is dit. Aangezien mijn kinderen ook nog steeds regelmatig naar de duplobak grijpen is het heel fijn om dat te combineren met deze fantastische knikkerbaan. Het past prima op elkaar maar je kunt het ook eenvoudig weer scheiden want er staat met kleine letters Hubelino op de blokjes.

IMG_0893 (1)

We hebben al een aantal knikkerbanen in ons huis: de een is te moeilijk om zelf te bouwen en moet met een ingewikkelde bouwtekening in elkaar gezet worden door papa of mama, de andere is heel leuk maar valt om zodra je er tegenaanstoot en vraagt nog iets meer inzicht in hoe het allemaal werkt en is dus iets meer geschikt voor oudere kinderen, maar met deze Hubelino baan is eenvoudig zelf te bouwen.

Omdat eenmaal vastgeklikt de blokken niet meer van hun plaats gaan heel geschikt om zelf te onderzoeken hoe je nu zo bouwt dat de knikkers goed rollen. Maar proberen van een plaatje na te bouwen kan natuurlijk ook.

IMG_4275

Ik vind het leuk om te zien hoe mijn dochter van drie er zoet mee kan zijn maar ook mijn zoon van zes die er samen met vriendjes, gecombineerd met de duplo, torens mee maakt en glijbanen op verschillende niveaus. Deze set is voor jonge kinderen een erg leuke kennismaking met knikkerbanen en het fenomeen van rollende balletjes van glijbanen en bochten. Moet ik er wel bij zeggen dat we er inmiddels een extra set bij hebben want voor de ingewikkelder banen zijn meer blokken nodig.

En dat is meteen het gevaar aan dit leuke spul: heb je het eenmaal in huis dan wil je meer, meer mogelijkheden, meer bochten, nog gavere banen bouwen. Dus deze 45-delige set is een mooi begin om kennis te maken met deze veelzijdige baan, maar je bent gewaarschuwd..

Hubelino knikkerbaan mini
Bekijk op bol.comSpeelgoed, 45 delen, Hubelino
Bestel deze set hier >>>>

hubelino

Share