kon-uit-die-kraan-recensie-copyright-trotse-vaders-1Kinderen mogen niet op de bouw komen, dat weet Bart best. Op een dag kruipt hij toch onder het hek door en bestuurt de wals, de cementwagen en de hijskraan. Waarom doet hij dat?

Recensie
Bart wil graag op de bouwplaats komen, maar de bouwvakkers vinden het te gevaarlijk. kom-uit-die-kraan-recensie-copyright-trotse-vaders-1

Wanneer de ‘grote jongens’ tijdens een lunchpauze zeggen dat Bart niet durf, gaat hij de bouwplaats op. Hij wil wel dat de ‘grote jongens’ de politie bellen.

Eerst klimt hij in een wals, en rijdt een auto plat. Vervolgens stort hij beton op straat.

kom-uit-die-kraan-recensie-copyright-trotse-vaders-2Dan klimt hij in een kraan en tilt de politiewagen op (kom uit die kraan!!).

En hier begin ik me zorgen te maken. Als ouder ben ik niet zo voor het op een aantrekkelijke manier brengen van verkeerd gedrag. Zelfs uitgedaagd door ‘grote jongens’, hoor je natuurlijk niet zoveel schade aan te brengen….

kom-uit-die-kraan-recensie-copyright-trotse-vaders-3

Maar Tjibbe Veldkamp en Alice Hoogstad stellen niet teleur en zorgen dat dit boek een prima einde krijgt. En daarom is het een leuk boek, en niet alleen voor kinderen die van grote werk-auto’s houden!

Kom uit die kraan!! Tjibbe Veldkamp & Alice Hoogstad
Koop bij bol.comHardcover, 27 pagina’s, uitgeverij Lemniscaat
Bestel dit boek hier >>>>

kom-uit-die-kraan-recensie-copyright-trotse-vaders-4

Binnenkort kun je dit boek winnen bij een winactie op TrotseVaders.nl. Houd de website en Social Media dus goed in de gaten!

Alice Hoogstad heeft de Gouden Penseel 2015 gewonnen, lees hier meer >>>>

Share