even-voorstellen-peterHallo, mijn naam is Peter. Ik ben een vreemde eend in de bijt op deze site, want ik ben geen (trotse) vader. Mijn vrouw en ik hebben geen kinderen. Wel heb ik 43 jaar als leerkracht en als directeur gewerkt in het basisonderwijs. Ik mag me dus vanaf een andere kant wel een beetje ervaringsdeskundige noemen.

Inmiddels ben ik gepensioneerd en heb ik alle tijd om zo nu en dan recensies te plaatsen. Erg leuk om te doen: ik lees graag, houd van kunst en cultuur in de breedste zin van het woord, vind tuinieren ook nog leuk en het onderwijs blijft een grote passie.

Mogelijkheden genoeg dus om mij te laten horen en je te wijzen op mooie boeken, interessante tentoonstellingen en wat er zoals meer boeiend kan zijn voor een Trotse Vader. Een minpuntje: over sport zul van mij geen bijdragen vinden, want daar heb ik geen verstand van!

Share