headerlogo_pepernootSinterklaas is voor iedereen, maar niet iedereen kan Sinterklaas vieren. Veel ouders hebben hier geen geld voor en kunnen geen cadeautje veroorloven. Actie Pepernoot helpt deze mensen, zodat zij ook iets in hun schoen krijgen en een leuke Pakjesavond krijgen. Help jij mee om deze kinderen een mooi feest te geven?

ActiePepernoot.nl is onderdeel van het Nationaal Fonds Kinderhulp. Steunen kan uiteraard met geld, maar ook door via de Facebookpagina van de VriendenLoterij een gedicht in te sturen. Dat kost geen geld, maar geeft een kind wel een echt sinterklaasgevoel bij het uitpakken van een cadeautje.

Kijk in ieder geval even op de website van Actie Pepernoot om te zien wat ze precies doen en hoe je eventueel kunt meehelpen om zoveel mogelijk blije snoetjes te hebben op pakjesavond!

gedicht-nieuw_1447247036

Share