christmas-present-83120_960_720Het is weer bijna december. Een maand waarin er in veel gezinnen cadeautjes gegeven worden. We hebben al veel aandacht gegeven aan cadeau-ideeën voor kinderen, er is veel speelgoed besproken en ook boeken en spelletjes zijn uitgebreid gerecenseerd. Maar… wat gaan we de Trotse Vaders geven?

Tja, wat geef je aan een man. Met sokken, zeep of een geurtje kun je niet ieder jaar aankomen. Het is ook wel eens leuk om iets anders te geven, iets waar een Trotse Vader echt verrast door zal zijn en waar hij blij mee zal zijn.

Op de website van Trendhim staan enorm veel ideeën voor mooie ideeën. Goede kwaliteit en echt iets waar Trotse Vaders iets aan hebben. Uit het ruime aanbod kozen wij de volgende twee cadeaus uit:

Screenshot 2015-11-28 at 22.18.45

Haut Ton: Koffie OX Solid Riem
Een leuke band met veel details voor de echt veeleisende. Binnen de achterkant van het behandelde leer, is hij zacht en comfortabel en erg duurzaam. De riem is 120 cm lang, maar is zeer eenvoudig te korten.

trendhim-riem-tas-cadeau-vader-trotse-vaders-3 trendhim-riem-tas-cadeau-vader-trotse-vaders-4

Dit is echt een schitterende leren riem, die zowel op een spijkerbroek als op een nette broek gedragen kan worden. Wat erg prettig is, is dat deze riem in een hele chique doos wordt geleverd. Je hoeft er dus alleen maar een mooi cadeaupapiertje omheen te doen om een prachtig cadeau te hebben.

trendhim-riem-tas-cadeau-vader-trotse-vaders-1

Deze leren riem bestel je hier >>>>

Trendhim: Berlijn Lederen Portemonnee
Dit grote model sluit veilig met solide drukknopen. Heeft ook een gevlochten riem die aan een lus van je riem kan worden gehaakt.Binnenin is er ruimte voor 6 kaarten. Daarnaast is er natuurlijk ook ruimte voor bankbiljetten en is er dat ene vak met ruimte voor je mobiele telefoon.

trendhim-riem-tas-cadeau-vader-trotse-vaders-5 trendhim-riem-tas-cadeau-vader-trotse-vaders-6

Dit is niet alleen een prachtige, leren portemonnee, maar nog veel meer dan dat. Je kunt er je mobiele telefoon, geld, bankpasjes, rijbewijs, foto’s etc in stoppen. En hij is met een riem aan een lus van een broek worden vastgemaakt. Veilig dus, want hij zal niet zomaar gerold worden en daarnaast zul je altijd alles bij je hebben wat je nodig hebt wanneer je onderweg bent.

trendhim-riem-tas-cadeau-vader-trotse-vaders-7

Dit is echt een perfect cadeau voor de Trotse Vader van mijn kinderen. Hij vergeet vaak zijn mobiel (of laat hem vallen), of we moeten terugrijden omdat hij zijn portemonnee vergeten is…. Wanneer hij er niet blij mee is, ben ik het in ieder geval wel!

Deze (uitgebreide) portemonnee bestel je hier >>>>

Share