lego-star-wars-stormtrooper-trotse-vadersLEGO werkt vaak met thema’s. Soms met eigen speelgoed-lijnen, zoals bijvoorbeeld LEGO Friends en LEGO Chima, en soms ook met spin-offs van populaire films. Zo hebben ze LEGO in de thema’s Harry Potter en Indiana Jones uitgebracht. Eén van de meest bekende en populaire thema’s is LEGO Star Wars en zeker nu er een nieuwe film aankomt – Star Wars – The Force Awakens-, is LEGO Star Wars weer extra populair.

lego-star-wars-1Speciaal rond de lancering van de nieuwe Star Wars film zijn er een paar nieuwe pakketten op de markt gebracht, maar ook andere, meer algemene pakketten, of pakketten gerelateerd aan andere films, zijn nog steeds verkrijgbaar. Voor een overzicht, klik hier >>>>

lego-star-wars-pakket-trotse-vaders-1Een voorbeeld van een nieuw pakket van LEGO Star Wars: LEGO Star Wars First Order Snowspeeder 75100
De zwaar bewapende First Order Snowspeeder schiet te hulp! Dit snel inzetbare gevechtsvoertuig met driekoppige bemanning heeft een laadruim aan de voorzijde, een vaste noppenschieter bij de cockpit, twee stuks snelvuur-boordgeschut in de motorgondels en doorzichtige, verborgen wielen voor een super realistisch zweef effect. Speel zelf fantastische scènes na uit Star Wars: The Force Awakens. Inclusief 3 minifiguren met diverse wapens: 2 First Order Snowtroopers en een First Order Snowtrooper-officier.

Hier nog een video waarin je kunt zien hoe de fantasie in de Star Wars films tot leven komen via de LEGO bouwpakketten:

Enorm tot de verbeelding sprekend: Darth Vader:
Even flink doorsparen:Of kleinere pakketten zoals deze:

Klik hier voor een overzicht van de verschillende LEGO Star Wars pakketten >>>>

lego-star-wars-trotse-vaders

Share