thomas-trein-stoomlocomotief-film-copyright-trotse-vaders-6Schip ahoy! In dit nieuwe avontuur begint Thomas de Stoomlocomotief aan een spectaculaire zoektocht vol verrassingen en nieuwe vrienden. Want als hij per toeval een oud piratenschip ontdekt, duurt het
niet lang voordat iedereen op zoek gaat naar de legendarische piratenschat. Maar Thomas en zijn vrienden komen al snel in de problemen, en zullen alle zeilen moeten bijzetten om de schat te redden. Zal het ze lukken? Je ziet het in dit extra lange verhaal!

thomas-trein-stoomlocomotief-film-copyright-trotse-vaders-4Recensie
Thomas de Stoomlocomotief – Legende van de Verloren Schat ligt voor me op tafel. Mijn kinderen zijn “al” 9+, dus ik leg hem op de stapel voor andere recensenten. Dan komt mijn oudste zoon binnen: “Thomas de Trein, dat keken wij vroeger altijd hè mama?“. Inderdaad, “vroeger” keken we heel vaak naar Thomas de Stoomlocomotief. We hadden een DVD en ik kan de afleveringen nog dromen….

thomas-trein-stoomlocomotief-film-copyright-trotse-vaders-3Uit “jeugdsentiment” zijn we deze DVD gaan kijken. En hij stelde zeker niet teleur: alle bekende elementen van ‘vroeger’ zaten er in. thomas-trein-stoomlocomotief-film-copyright-trotse-vaders-2Wat wel totaal anders was, was dat dit een volledige film is. Geen korte, afgeronde afleveringen, maar een heel avontuur.

thomas-trein-stoomlocomotief-film-copyright-trotse-vaders-5Het avontuur van Thomas is echt onderhoudend, ook al zijn we niet de doelgroep. Voor wat jongere kinderen is het spannend te noemen. De film duurt een uur, wat voor jonge kinderen een perfecte lengte is. En hij is niet duur, zeker niet voor Thomas-fans die hem grijs zullen draaien!

Nadat we hem hadden gekeken, zag de tweeling de film liggen en inmiddels hebben we besloten deze film zelf te houden, want ook zij vinden het echt een hele leuke film. Niet alleen voor kleine kinderen leuk dus!

Thomas de Stoomlocomotief – Legende van de Verloren Schat
Bekijk op bol.comDVD, 60 minuten, Bridge
Bestel deze DVD hier >>>>

thomas-trein-stoomlocomotief-film-copyright-trotse-vaders-1

Share