sponge-bob-smart-games-schuif-spel-recensie-copyright-trotse-vaders-6Heb jij het verstand van een spons? Misschien wordt het dan tijd om deze super-leuke schuifpuzzel in de mix te gaan spelen. Duik diep in de wereld van SpongeBob met dit logisch denkspel, met 48 opdrachten, van makkelijk tot razend moeilijk. Compact denkspel met opbergruimte voor puzzelstukken en boekje met opdrachten.

sponge-bob-smart-games-schuif-spel-recensie-copyright-trotse-vaders-2Recensie
We hebben al verschillende spelletjes van Smart Games in huis en ik vind ze echt geweldig. Allemaal mini-puzzels die met logisch denkwerk op te lossen zijn en die opbouwen van eenvoudig tot moeilijk. Mijn kinderen pakken ze regelmatig van de plank in mijn kantoor en gaan dan gezellig wat puzzels oplossen.

Voor zijn negende verjaardag kreeg mijn jongste een nieuw spel van Smart Games. Al bij het uitpakken was hij enthousiast: èn een nieuwe spel èn SpongeBob! Prima combinatie!

Dit is weer een heel ander spel dan de andere! Het is een soort schuifpuzzel, maar dan met losse stukken. Acht puzzelstukken die op verschillende manieren in het vierkant passen waarna je kunt gaan schuiven (het negende vak blijft leeg). De voor- en achterkant van de puzzelstukken is verschillend wat nog meer variatiemogelijkheden geeft.

sponge-bob-smart-games-schuif-spel-recensie-copyright-trotse-vaders-3Mijn zoon begint met een eenvoudige puzzel. Het is even puzzelen om de stukje op de goede plek te krijgen en dan begint de opdracht: zorgen dat iedere SpongeBob compleet gemaakt wordt. Oftewel: alle sponzen een broek geven 😉

sponge-bob-smart-games-schuif-spel-recensie-copyright-trotse-vaders-4

Het vraagt echt weer een andere manier van denken en mijn zoon is er beduidend langer mee bezig dan met de opgaven van de spellen die hij al kent. Leuk! Apetrots is hij dan ook wanneer een opdracht hem lukt. Hier gaan we nog lang plezier van beleven!

SpongeBob
Bekijk op bol.comLogisch denken, schuifpuzzel, 1 persoon, 6+, Smart Games
Bestel dit spel hier >>>>

sponge-bob-smart-games-schuif-spel-recensie-copyright-trotse-vaders-5

Share