A Je To! Buurman & Buurman in de bioscoop [trailer]

buurman-buurman-film-trotse-vaders-1Buurman & Buurman bestaan 40 jaar en dat mag gevierd worden! Daarom komen onze doe-het-zelf vrienden met nog niet eerder vertoonde afleveringen naar de bioscoop. Een uur vol inventief geklus met de stemmen van Kees Prins en Siem van Leeuwen.

In de gloednieuwe afleveringen zien we de hilarische buurmannen klussen aan hun nieuwe badkamer, een zelfgemaakte hometrainer en een levensgrote sinaasappelpers, verhuizen ze een immense cactus, en wat dacht je van een potje schaken op het dak? Niets is ze te gek. A Je To!

Hieronder de trailer van de film van Buurman & Buurman die vanaf 04 februari 2016 in de bioscoop zal draaien:

Redactie (708 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Trotse Vaders kopen voor hun kinderen eerder een tablet dan een laptop
Deze 130 scholen kregen het predicaat Excellente School
Share