fiets-helm-online-bestellen-foto-copyright-trotse-vaders-9Mijn jongste zoon fietst graag. Samen met zijn tweelingzus fietst hij iedere dag naar school en terug, en tussen de middag komen ze ook thuis eten. We wonen op het hoogste punt van het dorp, dus de terugweg is altijd een flinke klim. Hij rijdt altijd op fietsen die eerst van zijn grote broer zijn geweest (en dat zijn meestal ook tweedehands fietsen).

Nu is het tijd voor zijn eerste echte eigen nieuwe fiets! Hieronder zijn reactie bij het uitpakken:

En nee, het is geen vouwfiets 😉 Het is een fiets waarvan je een aantal dingen zelf moet monteren. Met de hulp van de Trotse Vader van mijn kinderen, is dat zó gebeurd en kan mijn jongste zijn nieuwe fiets op de oprit uitproberen.

fiets-helm-online-bestellen-foto-copyright-trotse-vaders-6

fiets-helm-online-bestellen-foto-copyright-trotse-vaders-8

fiets-helm-online-bestellen-foto-copyright-trotse-vaders-5

Uiteraard moet hij wanneer hij er ècht op gaat rijden, een helm op. Deze kun je ook eenvoudig online bestellen en hoef je niet meer in elkaar te zetten 😉 Klik hier om diverse helmen te bekijken >>>>

De fiets bevalt mijn zoon uitstekend. Hij had bedacht dat hij de derde versnelling nodig zou hebben voor berg-op, maar kwam er al snel achter dat dat wat moeizaam ging….

fiets-helm-online-bestellen-foto-copyright-trotse-vaders-2

fiets-helm-online-bestellen-foto-copyright-trotse-vaders-1
fiets-helm-online-bestellen-foto-copyright-trotse-vaders-3

Nu is hij gewend geraakt aan schakelen en gaat hij ook op vlakke stukken schakelen. Wanneer hij start, start hij in de eerste versnelling, maar al snel gaat hij door naar 2 of 3. Volgens mij vindt hij dat toch wel het leukste aan zijn nieuwe fiets. En de kleur natuurlijk: niet meer afhankelijk van wat er al op de oprit stond, kreeg hij voor het eerst een fiets met zijn lievelingskleur blauw!

Deze fiets kun je eenvoudig en snel hier bestellen >>>>

Een veilige jethelm bestel je hier >>>>

fiets-helm-online-bestellen-foto-copyright-trotse-vaders-4

Share