De Ninja Turtles zijn terug met de film Out of the Shadows

ninja-turtles-film-trotse-vaders-1De Ninja Turtles zijn terug. Na de eerste film, waarin ook veel achtergrond werd gegeven over hoe de mutaties ontstaan zijn, is er een nieuwe film vol actie. En los van het gevecht tegen de ‘boeven’ is er de vraag of het de Ninja Turtles lukt om in mensen te veranderen…. Kortom, weer een film die leuk is om met je (12+) kinderen te gaan zien!

Michelangelo, Donatello, Leonardo en Raphael nemen het op tegen nog grotere schurken in NINJA TURTLES: OUT OF THE SHADOWS. Ze worden geholpen door April O’Neil (Megan Fox), Vern Fenwick (Will Arnett) en de onverschrokken nieuwkomer Casey Jones (Stephen Amell).

Slechterik Shredder ontsnapt uit hechtenis en sluit zich aan bij de gestoorde wetenschapper Baxter Stockman (Tyler Perry) en zijn twee onnozele handlangers, Bebop (Gary Anthony Williams ) en Rocksteady (WWE ster Stephen “Sheamus” Farrelly). De Turtles proberen het duivelse plan van Shredder en zijn nieuwe crew om de wereld over te nemen tegen te houden, maar dan komt er nog groter kwaad op hun pad: de beruchte Krang.

Met o.a.: Megan Fox, Will Arnett, Laura Linney, Stephen Amell, Tyler Perry, Noel Fisher, Jeremy Howard, Pete Ploszek, Alan Ritchson, Brian Tee, Stephen “Sheamus” Farrelly en Gary Anthony Williams.

ninja-turtles-film-trotse-vaders-2

NINJA TURTLES: OUT OF THE SHADOWS draait vanaf 16 juni 2016 in de bioscoop, in 3D. Hieronder een trailer van de film:

Redactie (708 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Indian of Almere Pale Ale - Dat is de vraag bij zelf bier brouwen....
Pinokkio - de ondeugende pop [recensie van het Efteling-prentenboek]
Share