ice-age-trotse-vaders-2Scrat’s epische achtervolging van het ongrijpbare eikeltje zorgt er dit keer voor dat hij in de ruimte terechtkomt waarbij hij per ongeluk een kosmische kettingreactie teweegbrengt die de wereld van Ice Age volledig dreigt te veranderen. Om zichzelf te redden moeten Sid, Manny, Diego en de rest van de kudde hun huis verlaten en beginnen aan een reis vol humor en avontuur door nieuwe, exotische landen waarbij ze een groot aantal nieuwe, kleurrijke karakters ontmoeten.

ICE AGE Collision Course is vanaf 13 juli 2016 in 2D èn 3D te zien in de Nederlandse bioscopen.

De Nederlandse stemmencast wordt binnenkort bekend gemaakt. In de Engelstalige versie hoor je onder andere “oude bekenden” uit de vorige films: Ray Romano, Denis Leary, John Leguizamo, Queen Latifah, Sean William Scott, Josh Peck, Simon Pegg, Keke Palmer, Wanda Sykes en Jennifer Lopez

Toegevoegd aan de “kudde” zijn: Stephanie Beatriz, Adam DeVine, Jesse Tyler Ferguson, Max Greenfield, Jessie J, Nick Offerman, Melissa Rauch, Michael Strahan en Neil deGrasse Tyson.

Hieronder de nieuwste trailer van ICE AGE Collision Course:

Share