Activity Garden Boomhuis (Little Tikes) op het verlanglijst van je baby

Little Tikes Activity Garden BoomhuisAls jurylid van de verkiezing tot speelgoed van het jaar 2016 heb ik het voorrecht het speelgoed Little Tikes Activity Garden Boomhuis al in mijn handen te hebben gehad.
Ik vond het een opvallend stevig en robust speelhuis voor onze kleinste kinderen. Het is voor de kinderen een spel van licht en geluid en dat zal zeker hun aandacht vasthouden. Het moet voor de babies in de verschillende standen (Kleuren verkennen, Danceparty, Glimwormen verzamelen) een duidelijk verrassingseffect hebben en daarmee wordt het speelgoed een ontdekkingsreis.
Als ikzelf nog een baby had gehad zou ik het zeker voor hem of haar op de verlanglijst hebben gezet.

Specificaties

Leverancier MGA Entertainment
Categorie 0-3 jaar
Soort Speelgoed
Prijs ca. € 99,99
Bestellen
Logo 2016 genomineerd Speelgoed van het jaar

Karina (555 Posts)

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.


Piet is ziek - André Kuipers / Piet Paris [recensie]
Echt stoer speelgoed: Nikko Peugeot 2008 DKR
Share