2016 SVJ2016 TV Nikko Peugot 2008

nikko radio controlledAls jurylid van het Speelgoed van het Jaar 2016 heb ik natuurlijk deze monster truck van Nikko, de Peugeot 2008 in werking mogen zien. Veel lawaai, prachtige uitvoering en natuurlijk de kick van de wagen, ook over ruw terrein, met de radiografisch bestuurde afstandsbediening te mogen besturen.

Deze auto gaat echt enorm hard en ook voor mij, met weinig ervaring op het gebied van op-afstand-bestuurbare-voertuigen, was deze Nikko Peugeot prima te bedienen. We hebben er binnen mee gereden, maar echt leuk is het natuurlijk om er buiten mee te gaan rijden, lekker hard en lekker ver!

2016 SVJ2016 TV Nikko Peugot 2008

Het is – zonder seksistisch te willen zijn (ik vond het zelf uiteraard ook leuk, en ik ben geen jongen!), echt jongensspeelgoed. En hoe ouder de jongen, hoe meer bij er met de auto’s van zijn vrienden buiten een echte wedstrijd van kan maken. De afstandbediening heeft een groot bereik (100 meter).  In zijn soort natuurlijk top speelgoed van de marktleider Toy State Europe uit Breda.

Specificaties

Leverancier Toy State Europe
Categorie 12+ jaar
Soort Speelgoed
Prijs ca. € 89,99
Bestellen Bekijk op bol.com
 Logo 2016 genomineerd Speelgoed van het jaar
Share