speelgoed-van-het-jaar-2016-verslag-copyright-trotse-moeders-5Uit meer dan 100 artikelen, spellen èn speelgoed, zijn per leeftijdscategorie weer 5 items gekozen die mee doen met de Speelgoed van het Jaar verkiezing 2016. In november 2016 wordt bekend welke 6 items de uiteindelijke titel Speelgoed van het Jaar 2016 mogen dragen, maar genomineerd worden zegt ook al een heleboel over het speelgoed en de spellen.

Deze zijn namelijk door een vakjury zeer grondig beoordeeld op eigenschappen als speelwaarde, originaliteit en prijs-kwaliteit verhouding. Maar het plezier staat voorop! Ondanks dat er over ieder genomineerd items een pedagogisch rapport geschreven wordt, is de vakjury van mening dat spelen vooral leuk mag zijn. Leren komt dan vanzelf!

Hieronder al het genomineerde Speelgoed van het Jaar 2016. De keuze is nu mede aan jullie en aan de echte deskundigen: kinderen. Zorg dus dat je je stem uitbrengt via de website van Speelgoed van het Jaar.

genomineerd-speelgoed-van-het-jaar-2016-bespreking-copyright-trotse-vaders

Genomineerd voor 0 t/m 3 jaar:

Genomineerd voor 4 & 5 jaar:

  • CO-de-Rups – Mattel Europa
  • Construxions – TM Essentials
  • Mijn Magisch Bureau 3 in 1 – VTech
  • Vos Laat Los – Goliath Games
  • Roodkapje – Smart Games

Genomineerd voor 6 & 7 jaar:

  • Kidizoom Selfie Cam – VTech
  • Kidi Super Star – VTech
  • Whacky Shots – Yulu Europa
  • Buurman & Buurman Het Bordspel – Just Games
  • Stratego Pirates! – Jumbo

Genomineerd voor 8 & 9 jaar:

Genomineerd voor 10 & 11 jaar:

Genomineerd voor 12 jaar en ouder:

Binnenkort zullen op trotsevaders.nl en op trotsemoeders.nl veel recensies gaan verschijnen, om jullie te helpen een keuze te maken voor de verkiezing van speelgoed van het jaar en natuurlijk jullie te helpen om het juiste speelgoed/spellen voor je kinderen aan te schaffen.

Share