“De Ark is vol”. Vlot te spelen strategisch spel van 999 Games voor kinderen vanaf 10 jaar

ark-is-vol-999-gamesHoewel de doos aangeeft dat De Ark is vol gespeeld kan worden door kinderen vanaf 8 jaar vindt de jury van Het Speelgoed van het Jaar dat om er echt plezier aan te kunnen beleven 10 jaar realistischer is.

Het spel is dan ook in die categorie genomineerd.  Belangrijk bij het winnen is het hebben van een juiste strategie om je tegenstanders het zo moeilijk mogelijk te maken door jouw verzamelde dieren in je eigen ark weer ‘af te pakken’.

Het spel lijkt eenvoudig: kiezen of je dieren verzamelt (dan moet je voedsel betalen) of juist splitst waarmee je voedsel verdient.

Toch is er veel tactiek nodig. Het gaat er namelijk om wie aan het eind van het spel de meest waardevolle dieren heeft verzameld, dus er moeten goede keuzes gemaakt worden.

2016 SVHJ2016 De Ark is vol - 999 games

De Ark is vol is prima te spelen met het hele gezin. Dan kunnen kinderen van 8 jaar met wat hulp ook meedoen en volwassenen zullen echt hun best moeten doen om ook te kunnen winnen.

Specificaties

Leverancier 999 Games
Categorie 0-3 jaar
Soort Speelgoed
Prijs ca. € 19,99
Bestellen Klik hier >>>>
  Logo 2016 genomineerd Speelgoed van het jaar

Karina (556 Posts)

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.


James Sirius Potter, fanfiction
Tot ziens vakantie... [persoonlijke blog]
Share