Schoenen…. waar ik vroeger, toen de kinderen nog maar net konden lopen, lekker kon kopen wat ik zelf mooi vond, wordt het steeds lastiger om zowel mezelf (goede kwaliteit) en mijn kinderen (cool) tevreden te houden. Gelukkig weet het schoenenmerk Trackstyle schoenen te maken die niet alleen van goede kwaliteit zijn, maar ook “cool”!

trackstyle-schoenen-2016-recensie-copyright-trotse-vaders-2

De lievelingskleur van mijn oudste zoon is groen, en de keuze was ditmaal dus niet moeilijk, ondanks het grote aanbod van Trackstyle: stoere schoenen in grijs en zwart MET groen. Zoonlief kan uiteraard veters strikken, maar het is niet zijn hobby, dus koos ik bewust voor schoenen met veters, zodat ze goed aan zijn voeten passen, maar ook met een rits, zodat ze snel aan- en uitgetrokken kunnen worden. Hieronder kun je de reactie van mijn zoon zien toen hij de schoenendoos opende:

Mijn oudste heeft wat bredere voeten dan zijn jongere broertje. Een groot voordeel van de schoenen van Trackstyle is dat ze verschillende breedtematen hebben. voor mijn oudste koos ik 3,5 en dat bleek perfect passen. Kortom: zoonlief kan lekker verder puberen op zijn nieuwe coole schoenen!

Schoenen van het merk Trackstyle zijn te koop in de betere schoenwinkels. Vraag naar de verschillende breedtematen zodat je zeker weet dat ze perfect passen bij de voeten van je kind(eren)!

Share