2016 SVHJ2016 Gel-A-Peel luxe Mega kit MGA Entertainment

gel-a-peel mega kid MGA entertainment

Zeker rond de leeftijd van 8 jaar gaan veel kinderen zich bewust worden van hun uiterlijk en hoe ze met make-up, kettingen en kralen zichzelf modebewust kunnen presenteren aan hun vriendjes en vriendinnetjes.

De Luxe kit van Gel-A-Peel, uitgegeven door MGA entertainment, bevat onder meer keurtubes, parelmoer, zeeschuim met glitters, puur goud, accessoirespullen voor oorbellen/diadeem/sleutelhanger, en koraal met glitters geven een zeer luxe en creatief uitgangspunt de eigen sieraden te ontwerpen en te maken.

De luxe set bevat 24 ook ontwerpsjablonen, 7 ontwerppunten (rond, ster, hark), een blanco ontwerp-vel en een middel om de boel weer schoon te maken.

2016 SVHJ2016 Gel-A-Peel luxe Mega kit MGA Entertainment

Wat ik als jurylid van de Speelgoed van het Jaar 2016 verkiezing vooral leuk vond, was de eenvoudige manier waarop leuke dingen gemaakt konden worden. Je kunt uiteraard een voorbeeld namaken, maar een eigen ontwerp is ook prima te doen. Eenmaal klaar, blijkt het resultaat steviger dan ik verwacht zou hebben. Kortom: Met Gel-a-Peel heb je een leuke DIY set om van alles mee te kunnen maken.

Specificaties

Leverancier MGA Entertainment
Categorie 8-9 jaar
Soort Speelgoed
Prijs ca. € 32,99
Bestellen Bekijk op bol.com
Logo 2016 genomineerd Speelgoed van het jaar
Share