2016 SVHJ2016 De vos laat los Goliath

vos laat los goliath gamesHet behendigheidsspel ‘Vos Laat los‘ zal bij onze kleuters snel in de smaak vallen. Steeds weer spannend of de broek naar beneden gaat bij de vos en dan snel handelen en een kip pakken.

Het voordeel is dat het daarom een snel spel is en het dus leuk blijft om het vaak achter elkaar te doen. Een keer verliezen is dan ook minder erg want de revanche is al weer in de maak.

Het spel is uitgegeven door Goliath Games en ook deze uitvoering is dus degelijk en verzorgd. Als jurylid van de Speelgoed van het Jaar verkiezing was ik bij het bekijken van het spel gelijk enthousiast.

2016 SVHJ2016 De vos laat los Goliath

Het is erg grappig om te zien hoe de broek razendsnel naar beneden gaat en ik ben er van overtuigd dat het een groot succes zal zijn bij (jonge) kinderen. Terecht dat het in de leeftijdscategorie 4 en 5 jaar is genomineerd als speelgoed van het jaar 2016.

Specificaties

Leverancier Goliath Games
Categorie 4-5 jaar
Soort Spel
Prijs ca. € 24,99
Bestellen Bekijk op bol.com
Logo 2016 genomineerd Speelgoed van het jaar
Share