We hebben de vijfde ICE Age film in de bioscoop gemist. ICE AGE – Collision Course is nu echter uit op DVD en Bluray en dat was reden voor een feestje: we kregen een mooi pakket met allemaal ICE AGE 5 spulletjes en de tweeling mocht het uitpakken. Geniet maar mee met onderstaande video:

Natuurlijk zijn we daarna meteen de DVD van ICE AGE 5: Collision Course gaan bekijken en het was weer genieten. Mijn absolute favoriet blijft Scrat, ik moest ook nu weer enorm lachen, hoewel het ook weer zielig was.

ice-age-5-trotse-vaders

De film was genieten, een mengelmoes van proberen de ondergang van de wereld door een meteoriet-inslag te voorkomen, het uit handen proberen te blijven van dino-vogels en het loslaten van een dochter die gaat trouwen. Tel daar nog wat ‘wetenschappelijke informatie’ over het ontstaan van het heelal bij en je hebt vooral een verhaal met veel vaart en humor en een heleboel bekende karakters. Heerlijk!

De DVD en de BluRay in verschillende uitvoeringen kun je hier bestellen:

Bekijk op bol.com

Share