farming-simulator-17-recensie-copyright-trotse-vaders-6Farming Simulator 17 nodigt je uit in de uitdagende wereld van de moderne landbouwer. Ga alle uitdagingen van het landbouwer leven aan, inclusief veeteelt, oogsten, verkoop en bosbeheer. Jij beslist over de evolutie van je boerderij in een grote, open wereld !

In je carrière krijg je controle over meer dan honderd landbouwvoertuigen en machines, stuk voor stuk nauwkeurig nagebouwde versies van alle gekende merken (New Holland, Case IH, Deutz-Fahr, Lamborghini, Trelleborg en meer). Met zijn diepe, uitdagende gameplay, een groot selectie voertuigen inclusief nooit eerder beschikbare machines en een grote, open spelwereld, nodigt Farming Simulator je uit voor de grootste simulatie ooit gecreëerd !

Recensie
Veel games voor wat grotere kinderen zijn ‘schietgames’. Met gestolen auto’s door straten rijden en mensen raken, legers bouwen en vechten. Ik heb er niets op tegen dat die games er zijn en gespeeld worden, het zijn uiteraard slechts games, maar ik zie mijn kinderen liever met computerspellen bezig die niet agressief zijn. Farming Simulator 17 is een game zonder agressie (PEGI 3) waar mijn kinderen enorm lang en vaak mee spelen. Ze vinden het zelf leuk en ik vind het leuk om mee te kijken.

farming-simulator-17-recensie-copyright-trotse-vaders-2

We hadden al een oudere PC-versie van Farming Simulator, die met name door mijn oudste zoon veel gespeeld wordt. Overigens wordt dit spel wereldwijd ook veel door vrouwen gespeeld, maar in mijn gezin zijn vooral mijn jongens er veel mee bezig. Mijn jongste zoon heeft geen computer waar hij Farming Simulator mee kan spelen en dus was hij erg verrast door zijn verjaardagscadeau: een doos vol hooi 😉

Onderin de doos zat Farming Simulator 17 voor de PS4. Grote broer was meteen jaloers want die had al gelezen over “alle gave en coole nieuwe dingen” die hij niet heeft op zijn PC-game. Gelukkig kan de jongste goed delen en kunnen ze allebei de nieuwste versie spelen.

farming-simulator-17-recensie-copyright-trotse-vaders-1

Deze versie is grafisch erg mooi en biedt nog veel meer mogelijkheden dan de vorige versie. De wereld is groter, er rijdt een trein, er zijn allemaal extra dingen zoals je in onderstaande video kunt zien, maar mijn jongens blijven het het leukst vinden om “gewoon te farmen” zoals ze dat noemen. Zaaien, oogsten etc.

Inmiddels staan er op hun boerderij ook windmolens, erg modern, om energie op te wekken. Wat ik ook leuk vind is dat ze niet alleen bezig zijn met productie, maar ook met hoe de boerderij er uit ziet. Zelfs de auto’s worden gewassen!

farming-simulator-17-recensie-copyright-trotse-vaders-3 farming-simulator-17-recensie-copyright-trotse-vaders-4

Behalve voor de PC en de PS4 is deze game er ook voor de XboxOne. Hieronder de links naar de verschillende versies:

Bekijk op bol.com

Share