angry-birds-blu-ray-artikel-copyright-trotse-vaders-1Er zijn van die films die je kunt blijven kijken. Al tijdens de première van de film van Angry Birds wist ik dat dit een van die films was. Voor ons dus een reden om de BluRay al meerdere malen bekeken te hebben!

En vandaar dus de tip om deze film vóór de Kerstvakantie in huis te halen. Je bent dan verzekert van even rust terwijl de kinderen naar de film kijken, of je kijkt gezellig mee, want ook voor ‘grote mensen’ is deze film leuk, zelfs na een aantal keer kijken.

Hier een link naar een van de trailers van de film (klik op de afbeelding):

https://trotsevaders.nl2016/03/nieuwe-trailer-angry-birds-film/

De film Angry Birds is gebaseerd op de populaire game die door veel kinderen op de smartphone van een van de ouders gespeeld wordt. Maar ook menig Trotse Vader zal dit spel zelf ook wel eens spelen: Angry Birds katapulteren om de varkens te overwinnen.

angry-birds-blu-ray-artikel-copyright-trotse-vaders-2

In deze film zit “Red” in therapie om zijn woede te leren beheersen. Maar wanneer de varkens komen, zogenaamd met goede bedoelingen, zijn Red en zijn vrienden de enigen die door hebben wat er gebeurt! De film zit vol actie en humor, is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar (hoewel ik hem niet te eng of spannend vond voor jongere kinderen) en is echt een aanrader!

Hieronder de links naar de diverse uitvoeringen van Angry Birds – The Movie:

Bekijk op bol.com

Share