978000351619.indd

In dit ontzettend leuke, vrolijke en praktische boek raak je niet uitgelezen! Reacties zijn steevast: ‘Had ik dat maar eerder geweten!’ en ‘Aaaaah, briljant!’. Je vind er no-nonsenseadvies en daadwerkelijk toepasbare tips die je drukke bestaan als jonge ouder nét even wat makkelijker maken.

Zo leer je bijvoorbeeld hoe je er niet een nóg grotere bende van maakt als je baby een spuitluier heeft! En krijg je tips voor je peuter die zijn linker- en rechterschoen maar niet uit elkaar kan houden. Omdat je je best met trucjes en slimmigheden door de dagelijkse praktijk van het ouderschap heen mag werken.

Recensie
Dit zijn boeken om aan alle vaders-to-be (of eventueel aan aanstaande moeders) te geven. En dan adviseren om dit boek op het toilet te leggen, om te zorgen dat er regelmatig in gekeken gaat worden voordat de baby zich aandient. Onderstaande tip had ik zelf ook wel kunnen gebruiken voordat de kinderen geboren waren. Het is vaak lastig om achteraf nog te weten te komen wat je van wie hebt gehad.

life-hacks-recensie-copyright-trotse-moeders-1

Overigens gebruik ik deze tip nog wel: voor de kinderfeestjes van de kinderen. Dan worden er ineens een stuk of 8 cadeautjes in 5 minuten uitgepakt en weet je echt 5 minuten later niet wie welk cadeautje gegeven heeft. Even een foto maken zorgt ervoor dat je de ouder-die-bij-het-kind-hoort fatsoenlijk antwoord kunt geven wanneer de onvermijdelijk vraag of je kind het cadeautje leuk vind, gesteld wordt…

life-hacks-recensie-copyright-trotse-moeders-4

Ook ouders die al jonge kinderen hebben, zul je blij maken met dit boek: het staat vol met handige tips. Maar… het is vooral erg grappig!
life-hacks-recensie-copyright-trotse-moeders-2

En de “Life Hacks” in dit boek zijn echt handig: simpel (van het kaliber “waarom heb ik dat zelf niet bedacht?”) en eenvoudig uit te voeren met gewone huis-tuin-en-keuken-dingen.

life-hacks-recensie-copyright-trotse-moeders-3

Kortom: leuk om te geven en leuk om te krijgen, vooral wanneer je (bijna) kinderen hebt.

Life Hacks – Asha Dornfest
Paperback, 272 pagina’s, uitgeverij Spectrum
Bestel dit boek hier >>>>

Share