3 Meter kleurplezier op een rol! De Mini Color On – Boerderij is een unieke kleurervaring. Kinderen rollen de kleurplaat uit, zo ver als ze willen, en kleuren alleen of samen met vrienden! Als ze klaar zijn met kleuren, rollen ze de kleurplaat op en nemen de Color On mee.

Recensie
Toen ik, als kind, kleurboeken had om in te kleuren, vond ik het altijd prettig om aan een nieuwe bladzijde te beginnen. Zeker wanneer ik al een tijdje niet gekleurd had, was het niet leuk om verder te gaan waar is gebleven was. Het gevolg daarvan was dat ik op een gegeven moment een kleurboek vol onafgemaakte kleurplaten had….

Ik merk hetzelfde bij mijn kinderen. Kennelijk is het voor veel kinderen niet leuk om een kleurplaat in meerdere kleursessies af te maken. Misschien ben je niet meer tevreden met de keuze van de kleuren, misschien vind je het niet netjes genoeg om af te maken? Wat het ook is, ook bij ons in de kast liggen een heleboel kleurboeken waarvan sommige kleurplaten maar half af zijn.

Met de Color On kleurplaat merk ik dat het anders werkt. Deze kleurplaat is in totaal 3 meter lang, maar zit op een rol. Iedere keer kun je een stukje verder afrollen en kleuren en zo heb je iedere keer een nieuw stukje. Maar… Uiteindelijk heb je wel een hele grote kleurplaat helemaal af!

Mijn dochter vindt het duidelijk leuk om hier meerdere keren mee aan de slag te gaan. Ze kleurt dan iedere keer een stuk verder en stoort zich er kennelijk niet meer aan dat ze er al eerder op gekleurd heeft.

Misschien is het omdat ze vooraf weet dat het niet ineens af zal zijn, misschien gewoon omdat het een leuk en gevarieerd thema is, ik weet het niet. Ik weet wel dat het praktisch is (na het kleuren rol je de kleurplaat weer op) en dat het erg leuk is om haar gestaag aan een mega-kleurplaat te zien werken!

Deze Color On, thema boerderij, bestel je hier >>>>

Voor alle verschillende beschikbare Color On rollen van University Games, klik hier >>>>

Share