Nostalgie…. Pipo de Clown! Als kind heb ik daar enorm van genoten en ik kijk dan ook uit naar de theatervoorstelling ‘Pipo en de Piratenprinses’ van Van Hoorne Entertainment die leuk zal zijn voor het hele gezin! Hieronder kun je het nieuwe Pipo-lied horen, wat gelukkig erg op het oude lijkt:

Pipo en de Piratenprinses is vanaf 6 mei 2018 in de theaters te zien. De familievoorstelling duurt 65 minuten en is geschikt voor iedereen van 4 jaar en ouder.

Voor de speellijst, klik hier >>>>

Algemene informatie:
Naast de succesvolle tv-serie bij RTL Telekids staat Pipo de Clown nu ook in het theater met zijn eigen gloednieuwe familievoorstelling ‘Pipo en de Piratenprinses’. Samen met zijn lieve vrouw Mammaloe en de klunzige Klukkluk reist Pipo de wereld af in zijn wiebelende Pipowagen, op zoek naar de prachtigste plekjes voor hun muzikale circusvoorstelling. Maar de Dikke Deur zit het gezelschap continu op de hielen en wil Pipo terug in zijn circus. In ‘Pipo en de Piratenprinses’ bedenkt hij weer een sluw plannetje. Zal zijn list deze keer wel werken of is Pipo de Dikke Deur toch weer te slim af?

De volledige cast van de tv-serie zal te zien zijn in het theater: Mitch Blaauw als Pipo de Clown, Liset Vrugteveen als Mammaloe, Joris Gootjes als Klukkluk en Simon Zwiers als de Dikke Deur.

Foto: Wim Lanser

Share