Een bezoek aan DE TIKTOK SHOW SOCIAL SQUAD is zeker de moeite waard!

Een leuke interactieve voorstelling voor jong en oud waarbij de toeschouwers ook een rol mogen spelen.
Samen zingen, dansen en spelen Anique Dreamon, Emma Keuven en Jesse van Wieren grappige sketches over hun eigen belevenissen. Je mocht van tevoren vragen bedenken voor deze sterren die in de show werden beantwoord.

Als ouder ben ik weer op de hoogte gebracht van de nieuwste trends! Als afsluiting van de voorstelling hebben we met alle toeschouwers onder leiding van Anique, Emma en Jesse een TIKTOK gemaakt!

Na afloop van de theatervoorstelling was er uitgebreid de tijd om met de social media-sterren op de foto te gaan. Mijn dochter straalde de hele avond en is blij met de foto’s als mooie herinnering van een geslaagde avond!

DE TIKTOK SHOW @SOCIALSQUADNL

Share