Transformers-prequel: BumbleBee – trailer en informatie

Ik ken Transformers vooral van de leuke speelgoedauto’s die je kunt ombouwen tot een soort robots. Maar er zitten hele verhalen achter (uiteraard). De Transformers films (inmiddels zijn er al 5) zijn gebaseerd op de strips en boeken. En nu komt er een film uit die qua verhaallijn voorafgaat aan de eerste Transformer film: BumbleBee.

Deze film draait om een meisje (gespeeld door Hailee Steinfeld) wat net 18 geworden is en een oude gele kever (volkswagen) krijgt. Deze blijkt een transformer. BumbleBee draait vanaf 20 december 2018 in de bioscoop in 3D. Hieronder zie je de trailer:

Redactie (721 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Guinness World Records 2019 - nieuwe wereldrecords
Wereldkaarten van formaat op canvas
Share