Drie schoolvrienden keren terug naar Het Marsman College voor de reünie van hun middelbare school. Hun levens zien er 25 jaar later behoorlijk anders uit, maar 40 is het nieuwe 20 en alle mannen worden knapper naarmate ze ouder worden … of toch niet?

Waar Edwin nog altijd een vrouwenmagneet is, hebben zijn vrienden zo hun problemen. Mark is door zijn vrouw ingeruild voor een jonger exemplaar en familieman Peter worstelt met zijn mannelijkheid sinds hij niet meer zonder leesbril kan.

Hoe gaan de mannen hiermee om? Biertje pakken, niet te veel praten, schouderklopje en je kater wegdrinken met nog meer alcohol? Of gaat dat toch anders als je de 40 bent gepasseerd?

Hieronder de trailer van Mannen van Mars:

Tja, je zou maar een man zijn en de 40 gepasseerd zijn. Zomaar een midlife-crisis hebben zonder dat te weten… Dan is het goed wanneer je vrienden in dezelfde leeftijd hebt.

Drie schoolvrienden, gespeeld door Martijn Fischer, Huub Smit en Daniël Boissevain komen elkaar èn zichzelf tegen wanneer de reünie van hun middelbare school zich aandient. Uiteraard zit de film vol clichés, maar die zijn door het goede acteerwerk stiekem best grappig. Een prima film, gewoon ontspannen en grappig.

De DVD Mannen van Mars bestel je hier >>>>

Share