Het hoort erbij in de herfst: een echte Pietenfilm! En hoe leuk is het wanneer de bekende Party Piet Pablo en Love Piet samen met Mevrouw Suikerspin en Meneer Kaasgaaf de hoofdrol spelen? Superleuk dus, die combinatie staat garant voor vrolijkheid en ‘spanning’.

Vanaf zaterdag 13 oktober 2018 ot en met 5 december 2018 zal in alle Kinepolis bioscopen in Nederland de film Party Piet Pablo de Film en de Gestolen Cadeaus te zien zijn. Dat is dus al vanaf de herfstvakantie!

Party Piet Pablo de film en de Gestolen Cadeaus
Meneer van Driel krijgt nooit cadeautjes en bedenkt een plannetje om alle cadeautjes van de kinderen te stelen. Ook de cadeautjes van Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin. Hij weet het zo te verdraaien dat Party Piet Pablo de schuld krijgt. Alleen zijn grote liefde Love Piet, bekend van de hit Pietenliefde gelooft hem. Samen proberen ze zijn onschuld te bewijzen, maar dat blijkt lastiger dan verwacht.

Het Mega Sint Spektakel
Op zaterdag 24 en zondag 25 november 2018 vindt voor de derde keer het Mega Sint Spektakel plaats in Kinderpretpark Julianatoren. Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin en Jul & Julia zijn volop te bewonderen in hun eigen shows. Natuurlijk helemaal in Sinterklaas thema. Ook Party Piet Pablo, Love Piet en Meisjespiet schitteren in hun show ‘De Mega Sint Show 2018’. En natuurlijk komt Sinterklaas ook
langs.

 

Share