Louis en de Aliens [review]

Een vader die in zijn eentje een zoon opvoedt maar duidelijk met zijn gedachten ergens ander zit: het bewijzen van het bestaan van buitenaards leven. Een zoon die verwaarloosd wordt en die probeert te voorkomen dat hij naar een tehuis wordt gestuurd. En Aliens, die zowel zorgen voor erkenning van de theorieën van de vader, als zorgen voor enorm komische avonturen. Dat is in het kort de film Louis en de Aliens.

Mijn tweeling (11 jaar) en ik hebben enorm genoten van deze film. Zelf vond ik de verwaarlozing van de jongen, met name wat aandacht betrof, schrijnend. Maar uiteraard komt alles goed.

Het grappigste vonden we allemaal wanneer de Aliens de gedaanten van mensen aannamen en probeerden om zich menselijk te gedragen.

 

Louis en de Aliens is een heerlijke familiefilm. De animaties zijn mooi, het verhaal erg vlot. Soms spannend, soms komisch. Echt een aanrader voor het hele gezin!

Louis en de Aliens op DVD bekijk / bestel je hier >>>>

Zomer 2018: Louis en de Aliens – trailer en informatie

Karina (556 Posts)

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.


The Crew 2 - racegame [review]
Dieren in habitats in plaats van hokjes
Share