Sommige mensen worden nooit oud, zo is het ook met de leden van Jackass. Na ongeveer 10 jaar stilte kwam er eindelijk een nieuwe Jackass film. Alle oude leden van Jackass zijn terug met wat nieuwe leden die voorgesteld werden in deze film.

Het idee van Jackass

Ik had voor deze film nog nooit Jackass gekeken. Ik had ervan gehoord maar wist niet waar het over ging of wat er gebeurde. Ter voorbereiding van de nieuwe film had ik twee oudere films van Jackass gekeken. Het idee is dat een groep vrienden allemaal grappige, absurde stunts doen met elkaar. Dit zorgt soms voor ernstige verwondingen. Jackass begon vroeger als een televisieserie op MTV. Maar nu zijn er ook een serie lange (bioscoop)films waar deze Jackass Forever film aan is toegevoegd.

De film

De film samengevat is gewoon anderhalf uur lang lachen. Het is een comedy, en dat is ook te merken. Ik heb veel gelachen om de stunts of pranks die ze uithalen bij elkaar. De meeste dingen die ze deden waren absurd en heel leuk om naar te kijken.

Favoriete stuk

Mijn favoriete stuk in de film was de ‘Dum Dum Game’. In dat spel streden 3 leden van Jackass in een quiz van vragen uit de basisschool. Als je het fout had werd je door een machine in je ballen geslagen. Ik vond dit al grappig maar het werd alleen maar beter als er per ongeluk op de knop werd gedrukt die de machine aanzetten. Ik heb 100% het meeste gelachen tijdens dit stukje.

Soms waren de stunts zo extreem dat ik me wel afvroeg hoe ze daar levend uit zouden komen. Maar ze krijgen het allemaal toch voor elkaar.

Jackass Forever

Jackass Forever is een goede, grappige nieuwe film voor de film serie van Jackass. Deze film heeft mij echt fan gemaakt van het hele idee van Jackass. Ik denk dat deze film niet voor iedereen is, maar als je leuk lijkt, kan je eigenlijk niet mis gaan met deze film.

Share