Wanneer kinderen spelen, leren ze vanzelf. Dat geldt voor “gewoon” spel, maar ook voor spelletjes en puzzeltjes / opdrachten in een oefenboekje. Zeker wanneer het een boekje van hun favoriete helden van Paw Patrol is!

Paw Patrol – ik leer al tellen

In dit superleuke PAW Patrol oefenschrift voor kinderen van 5 tot 6 jaar vind je een heleboel telspelletjes om vlot te leren tellen. Help Chase, Marshall en de andere pups tijdens hun vele missies en leer: – de juiste volgorde van de cijfers, – begrippen als ‘eerste’ kennen, – een hoeveelheid associëren met een getal, – en nog veel meer! Met de vriendjes van PAW Patrol (bekend van Nick jr) is geen oefening te dol!

Vakantievermaak

Dit soort oefenboekjes zijn erg prettig om in huis te hebben in de vakantie. Op die manier blijven kinderen hun vaardigheden oefenen en uitbreiden, zonder dat ze bezig zijn met school of schoolwerk. Tip: maak het geen verplichting, kinderen zullen zelf dit boekje oppakken wanneer ze er zin in hebben en dan leren ze er ook het meest van.

Inkijken

Voor meer informatie over Paw Patrol – ik leer al tellen, of om het boekje te bestellen, klik je hier >>>>

Share