Op zaterdag 2 september 2023 gaan 20 nieuwe kandidaten de uitdaging aan om te “survivallen” en spannende proeven te doen. Op weekend vol ‘Expeditie Robinson’. Iedere zondag om 20.00 zal Expeditie Robinson’ te zien zijn en om te starten zendt RTL 4 twee dagen na elkaar uit: zaterdag 2 en zondag 3 september om 20.00 uur. Op die manier kom je er lekker in! De presentatie is in handen van Nicolette Kluijver en Art Rooijakkers.

Jubileumeditie Expeditie Robinson

Dit jaar is het de 25e editie. Het jubileumseizoen belooft opnieuw meeslepend te worden, met al op dag één een grote wending die meteen de toon zet voor de rest van het seizoen… Wie triomfeert en wint de titel ‘Robinson 2023′? Expeditie Robinson 2023 zal zich afspelen in Maleisië met de volgende 20 kandidaten:

Kandidaten Expeditie Robinson

De kandidaten van ‘Expeditie Robinson 2023’ zijn (v.l.n.r.): Hassan Slaby, Guido Spek, Eva Simons, Jochen Otten, Krista Arriëns, Radmilo Soda, Iris Enthoven, Mark Baanders, Floris Göbel, Iris van Lunenburg, Irene van de Laar, Roberta Pagnier, Willem Voogd, Jaimie Vaes, Maxim Froger, Roosmarijn Wind, Chelsey Weimar, Ilse Paulis, Armand Rosbak en Frits Wester.

Jubileumeditie Expeditie Robinson

Voor de 25e keer kunnen we ons verheugen op een episch avontuur, waarin de grenzen van overleving, spel en strategie opnieuw worden verlegd. In de betoverende wildernis van Maleisië gaan de twintig kandidaten het ultieme survival-avontuur aan: overleven op een afgelegen eiland, geconfronteerd worden met genadeloze proeven en meedogenloze eliminaties doorstaan.

Expeditie Robinson‘ wordt geproduceerd door SimpelZodiak – een label van Banijay Benelux – en start op zaterdag 2 en zondag 3 september om 20.00 uur bij RTL 4. Daarna is ‘Expeditie Robinson’ elke zondag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Bij Videoland stream je ‘Expeditie Robinson’ wekelijks ná de reguliere uitzending.

Share