Vanaf maandag 9 augustus 2021 gaat een gloednieuwe serie in première op Cartoon Network: Monster Beach. In de serie volg je de ijzingwekkend grappige avonturen van de surfende zus en broer Jan en Dean, die bij hun relaxte oom en een stel ondeugende, op sensatiebeluste monsters een gruwelijk leuke tijd doorbrengen tijdens een eindeloze vakantie op het Iki-Iki eiland.

Monster Beach is veel leuker dan een gewoon tropisch vakantieoord. Kijk vanaf 9 augustus doordeweeks om 10:00 uur naar de gloednieuwe serie Monster Beach, alleen bij Cartoon Network!

Om een indruk te kijken, kun je <hier> klikken om een Engelstalige aflevering te bekijken.

Op de Engelse Wikipedia pagina over Monster Beach staat dat het een serie in het genre “Comedy Horror” is, een genre waar ik nog nooit van gehoord had maar die me wel leuk lijkt! Ik zal dan ook eens gaan kijken vanaf maandag. En mocht het echt leuk zijn, dan is er goed nieuws: er zijn 52 episodes!

Monster Beach
Dit wilde komedie avontuur volgt broer en zus, Jan en Dean. Ze zijn verhuisd naar Iki-Iki eiland om te verblijven bij hun rommelige en een beetje onvolwassen oom Woody. Ze wisten niet dat het eiland gevuld is met heel veel vriendelijke maar gekke monsters die gewoon rond willen hangen: surfende monsters. De jonge kijkers komen op een speelse en leerzame manier in aanraking met de thema’s vriendschap, plezier en een broer-zus band.

Share