bavaria city racing

bavaria city racingZondag 22 augustus was het weer zover. De alweer 6e editie van de Bavaria City Racing 2010 in Rotterdam, wat begon als Monaco aan de Maas is uitgegroeid tot een gigantisch autosport evenement. Naaste bekende coureurs als Robert Doornbos en Christijan Albers was ook Demissionair Den Haag goed vertegenwoordigd en liepen de ministers Jan Kees de Jager, Camiel Eurlings en uiteraard autofanaat Premier Jan Peter Balkende de paddock plat.

Dit jaar was, naast het Renault F1 Team met coureur Vitaly Petrov, testrijder Jan Charouz en de geblesseerde Ho-Pin Tung, ook Renault Nederland aanwezig op het Bavaria City Racing parcour dit met diverse Renault Sport (link) uitvoeringen van de Twingo, Clio en Megane. Het was een spectaculaire dag, Allard Kalff en Junior Straus hielden de bolides niet heel! Check hier de spectaculaire samenvatting van de Bavaria City Racing 2010>>

Lees ook:
Dacia fandag
Gezinsauto van het jaar
We doen het voor een auto

Share