Vind je het iedere keer weer lastig om een leuk en persoonlijk cadeau te vinden voor een vrouwelijke vriendin of familielid? Hoor je om je heen de snuivende geluiden en giechels wanneer haar vriendinnen zien dat je weer een cadeaubon hebt gegeven? Geef eens een plant cadeau!

Type plant
Een bloeiender cadeau bestaat niet! Een plant groeit en bloeit en staat daarom symbool voor liefde en vriendschap. Welke plant past bij de ontvanger? Belangrijk is natuurlijk het uiterlijk van een plant. Maar minstens zo belangrijk zijn de “karaktereigenschappen” van onze groene vriend. Heeft de plant veel verzorging nodig bijvoorbeeld.

Plantencadeautest
Dit is heel eenvoudig te testen met de Plantencadeautest: beantwoord enkele vragen om erachter te komen om welk type persoon het gaat. De test kun je doen voor iemand anders, voor jezelf maar je kan ook iemand uitnodigen. Leuk als cadeautip voor jezelf en je partner, zij kan een mooie plant vast waarderen! Via je mail krijg je de uitslag.  Met deze uitslag ga je naar de winkel en koop je de plant die perfect matcht. Meedoen met de test is geheel vrijblijvend en kost helemaal niets.

Share