Stratos jump van Felix Baumgartner – LEGO versie [video]

stratos-baumgarter-lego-trotse-vadersEerder schreef ik al over de Oostenrijker Felix Baumgartner, die een nieuwe wereldrecord vestigde door vanuit een 230 meter hoge helium-ballon een parachutespring te maken. Hij deed er in totaal ruim 2,5 uur over.

De sprong was live te volgen via YouTube, wat meer dan 7 miljoen mensen gedaan hebben. Zelf durfde ik het niet live te zien, ik heb pas gekeken toen ik wist dat het goed afgelopen was.

Onderstaande video is wel prima geschikt om te kijken, ook met je kind(eren). Het gaat om de LEGO versie van de sprong van Felix Baumgartner:

Karina (556 Posts)

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.


Minecraft mijlpaal
Quantum fysica leren via Minecraft
Share