CampZone 2019 – het grootste gaming event van Nederland op een nieuwe locatie.

CampZone is het grootste gaming event van Nederland. Het duurt maar liefst elf dagen en is een ware vakantie. Onbeperkt gamen, kamperen én gezelligheid met je vrienden!

CampZone wordt ook deze zomervakantie weer georganiseerd voor iedereen die van gamen houdt. De sfeer is ontspannen en je weet zeker dat je mensen treft met dezelfde interesses als jij. Vorig jaar namen we een kijkje. Klik hieronder voor het verslag:

De zomervakantie voor gameliefhebbers krijgt in 2019 een nieuwe editie. CampZone, het grootste outdoor gaming event, biedt vanaf 26 juli tot en met 5 augustus al jouw favoriete games op één plek. Met een nieuwe locatie wordt deze editie extra bijzonder. In 2019 neem je jouw PC of gameconsole en kampeerbenodigdheden mee naar Veghel.

CampZone 2019

 Datum: 
26 juli tot en met 5 augustus 2019 
 Locatie: 
Corridor, Veghel
 Voorverkoopprijs:Variërend van €39,00 tot €249,00. Meerdere tickettypes beschikbaar. Als bezoeker langskomen is ook mogelijk voor €10,00. Kijk voor de actuele ticketprijs op www.campzone.nl

De Corridor in Veghel, dat onderdeel is van de gemeente Meierijstad, wordt in de zomer omgetoverd tot een groot festivalterrein voor gamefans. De nieuwe locatie is goed bereikbaar voor alle bezoekers dankzij de ligging langs de A50 tussen Zwolle en Eindhoven. Door Afrit 10, Veghel Centrum, te nemen kom je direct aan op het 10 hectare tellende terrein waar zo’n 2500 gamefans, jong en oud, samen komen om een bijzondere vakantie te beleven.

Naast de LAN-activiteiten en vele gamecompetities, worden er elke dag verschillende activiteiten georganiseerd. Van cosplay tot bingo en van archery tag tot feestavonden; er is genoeg vermaak tijdens de ideale gamevakantie in eigen land, alleen of met een groep vrienden!

Bestel nu alvast tickets voor CampZone 2019. Je zult er geen spijt van krijgen! Klik hier >>>>

Redactie (708 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Fast & Furious: Hobbs & Shaw [trailer en informatie]
Met je kindje op de fiets
Share