Screenshot 2014-10-27 at 20.57.34Fantasia IX is een muizenissig speciaal boek, een super spannende snorharentriller, met geur, 3D-pagina’s en een mega-mooi omslag met veel goud. Het boek is dubbel dik en heeft goud op snee. Het is de fenomenale Fantasia!

Fantasia IX, deel 9 van de succesvolle reeks Fantasia boeken van uitgeverij De Wakkere Muis, werd al enige tijd aangekondigd. Het zou niet zomaar een volgend boek in de serie worden, maar beloofde iets bijzonders te zijn.

Het eerder op TrotseMoeders.nl gerecenseerde boek “De roof van het Gouden Boek” verhaalt over wat er aan dit boek vooral ging. Lees <hier> onze recensie van dit boek van Geronimo Stilton >>>>

Het was dus nog even spannend of dit negende deel uit de Fantasia reeks wel binnen zou komen, maar gelukkig kon Geronimo Stilton zelf de officiële boekpresentatie houden:

Screenshot 2014-10-27 at 20.52.24

Eindelijk…. Fantasia IX.  Het wachten waard: wat een prachtig boek. Zelfs wanneer je niet van lezen houdt, zou je dit boek in je kast willen hebben. Ik heb het even gewogen en gemeten: bijna anderhalve kilo boek, 6 centimeter dik. Prachtig uitgevoerd met reliëf op de kaft en goud op de pagina’s. Echt schitterend.

Screenshot 2014-10-27 at 21.00.53

In het boek geurpagina’s, 3D pagina’s en uiteraard een spannend verhaal:
Feeënkoningin Florina de Fleur laat Geronimo ophalen door de gouden feniks Vuurveertje. Geronimo kan niet wachten om Florina weer te zien! Ze reizen meteen af naar Fantasia, maar er is iets vreemds aan de poot … zijn lieftallige en altijd vriendelijke vriendin is nors en vijandig.

Ze beveelt Geronimo om haar zeven magische voorwerpen te brengen: het Collier der Zoete Dromen, het Obscurant Pulver, de Kristallen Sarcofaag, de groene haren van de Drie Foeilelijke Feeksen, het Stenen Masker, de Ketting die Vast Niet Losmaakt en een ampul met Intens Verdriet. Met lood in zijn schoenen gaat Geronimo op pad. Het wordt een zinderende zoektocht als nooit tevoren, een ongeëvenaarde fenomenale reis.

Fantasia IX: de fenomenale reis – Geronimo Stilton
Gebonden, Fantasia 9, goud op snee, uitgeverij De Wakkere Muis
Bestel dit boek hier >>>>

Share