Gratis luisterboek van Billy Bones

Kinderboekenuitgeverij Billy Bones heeft Thematitel ‘De Knerpers’ van auteur Tom Fletcher beschikbaar te stellen als gratis luisterboek tijdens Kinderboekenweek 2022. Het audioboek is <hier> te beluisteren.

De Knerpers

De Knerpers is één van de tien titels die tijdens de Kinderboekenweek 2022 uitgelicht wordt. Het boek gaat over het meisje Lucy; zij ontdekt op een ochtend dat alle volwassenen van de ene op de andere dag zijn verdwenen. Met behulp van haar vrienden gaat Lucy op zoektocht naar alle ouders en ontmoet dan de Knerpers…

Boomhut

Billy Bones opent bovendien speciaal voor Kinderboekenweek (met als thema Gi-Ga-Groen) een eigen boomhut. Ter ere van de opening en om nog meer in de belevingswereld van kinderen te komen, gaan ze samenwerkingen aan met een bekende YouTuber (JoostSpeeltSpellen), bekende juf- en meester TikTokkers (Juf Sanne, Juf Iris en Meester Stefan) en bekende ouder met zijn kids (Oscar Aerts).

Met deze samenwerkingen willen ze kinderen te activeren om meer te gaan lezen en heel dicht bij hun belevingswereld te blijven. Om de missie nog meer kracht bij te zetten, trekt Billy Bones vanaf vandaag het land door en delen ze – onderweg naar de Billy Bones Boomhut – gratis Billy Bones boeken uit aan kinderen.

Redactie (708 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


De vlucht van Daidalos
Halloween Ends [trailer en informatie]
Share