PAW Patrol: The Mighty Movie is de nieuwste film van de PAW Patrol honden. Het is het vervolg op de eerste PAW Patrol film en is gebaseerd op de PAW Patrol serie. Het is een grappige, spannende familiefilm.

PAW Patrol: het verhaal

Het verhaal volgt de honden een paar jaar na de gebeurtenissen in de eerste film. Op een dag steelt Victoria Vance, een meteor expert, een magneet waarmee ze een nieuwe uitvinding, waarmee ze het meteoren kan laten regenen. Na een aanval gestopt te hebben gaat een meteor open en laat 7 kristallen zien waardoor de honden verschillende krachten kunnen krijgen. Maar is dat genoeg om de vijand te verslaan?

Nederlandse stemmencast PAW PATROL

De Nederlandse stemmencast bestaat uit verschillende bekende Nederlanders zoals: Monica Geuze, Levi van Kempen en Roué Verveer.

De film is een leuke film om naar te kijken met je gezin. Het is geschikt voor kinderen maar is zeker leuk voor iedereen waarmee je gaat. Het is goed weg te kijken en vermakelijk.

PAW Patrol: The Mighty Movie is te zien in de Nederlandse bioscopen vanaf 6 oktober 2023

Share