Formule 1 was altijd al een populaire sport (om naar de kijken dan hè….) en sinds Max Verstappen zo enorm goed weet te presteren, zijn er meer Formule 1 kijkers dan voorheen.

Decembermaand

Dus.. zoek je een cadeau voor een Trotse Vader, denk dan eens aan het boek Zo werkt de Formule 1. De 2024 editie is nu te koop en is een super cadeau voor jezelf, of voor een andere fan van de F1. Ook mensen die niet graag lezen, zullen blij zijn met dit boek. Het staat vol mooie foto’s en weetjes.

Eerste indruk van dit F1 boek

Het Formule 1 boek – 2024 editie, is een zwaar boek, lekker veel bladzijden. Wat opvalt naast de prachtige foto’s, is de grote hoeveelheid informatie. Heel veel achtergronden, tabellen en andere data die voor de die-hard fans interessant zijn, maar ook hele leerzame teksten voor mensen die er juist wat meer van willen weten. Heel toegankelijk en interessant, echt een boek om op tafel te leggen en in te bladeren of om uitgebreid in te lezen.

Olav Mol

Olav Mol maakte in 1991 zijn debuut als Formule 1-commentator in dienst van de NOS tijdens de Grand Prix van Monaco. Sindsdien versloeg hij al meer dan 600 GP’s voor de NOS, RTL, SBS, Ziggo en Grand Prix Radio. Hij is o.a. medeoprichter van het tijdschrift RaceReport en van het internetradiostation Grand Prix Radio. In 2006 won Olav de Theo Koomen Award voor het beste sportcommentaar van het jaar.

Erik Houben

Erik Houben is ondernemer en organiseerde o.a. Bavaria City Racing. Voor Motorsport.com en Grand Prix Radio schreef hij over Formule 1.

Algemene informatie

In deze volledig herziene editie van dé F1 bestseller van de afgelopen jaren vind je alle laatste ins en outs van de koningsklasse van de racesport. Met geactualiseerde statistieken, informatie over de nieuwe circuits, uitleg over spelregelwijzigingen, de kalender van het volgende seizoen en heel veel spectaculaire foto’s.

Formule 1: Paperback | 192 bladzijden | € 25,00 | ISBN 97890 214 8576 8

Share